ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Nusret Yılmaz İlkokulu

Etiket Sonuçları: 29 EKİM 4 KASIM KIZILAY HAFTASI

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay Haftası kutlanmaktadır.

Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturulmaktadır.

Bu seneki Kızılay haftası farkındalık çalışmalarında Üzümlü Nusret Yılmaz İlkokulu öğrencileri Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini; okullarında kurulan aş evi, kızılay çadırı, kan bağışı ve sağlık hizmetleri standları ile canlandırdıkları  etkinlikler ve sonrasında öğrenci velilerince hazırlanan çorba ikramıyla gerçekleştirdiler.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri Arasında Türkiye genelinde Bulunan Okullarda ''Kızılay Haftası'' kutlanmaktadır.

Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

Okulumuz Öğrencileri de okulumuzda gereçekleştirdikleri etkinliklerle Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri hakkında farkındalık oluşturdular. Hatta yaptıkları çalışmalar o kadar gerçekçiydiki bazı miniklerimiz duygulandı, ağladılar...